Fri frakt över 1000:- inom Sverige

Välj det bästa leveransalternativet för din order. Vi jobbar så snabbt vi kan mer att få iväg din order samma dag eller dagen efter.

Köpvillkor

Genom att använda vår webbplats www.fsagymwear.se och genomföra köp hos oss samtycker du till följande köpvillkor:

Beställning och Betalning:

 1. Genom att placera en beställning på vår webbplats bekräftar du att du är behörig att ingå avtal och att alla uppgifter som du lämnar är korrekta.
 2. Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms om inte annat anges. Fraktkostnader kan tillkomma och anges tydligt i kassan innan du slutför din beställning.
 3. Vi accepterar betalning med de flesta vanliga kredit- och betalkort samt andra betalningsmetoder som anges vid kassan så som Klarna.

Leverans och Frakt:

 1. Vi strävar efter att behandla och skicka din beställning så snart som möjligt. Leveranstiden kan variera beroende på destination och vald fraktmetod.
 2. Fraktkostnader beräknas baserat på leveransadress och vald fraktmetod. Dessa kostnader anges tydligt i kassan innan du slutför din beställning.
 3. Vi ansvarar inte för eventuella förseningar som orsakas av tredje part, inklusive fraktbolag.
 4. Vi kan ej korrigera eller ändra adress efter att en order är lagd hos oss.

Returer och Återbetalningar:

Returkostnad inom Sverige: 89:-
Fria storleksbyten inom Sverige.

 1. Om du inte är helt nöjd med ditt köp, erbjuder vi en 14-dagars returpolicy från det att du mottar din beställning. Varorna måste returneras i oanvänt skick och i originalförpackning för att kvalificera sig för återbetalning.
 2. För att initiera en retur, vänligen kontakta vår kundtjänst och ange ditt ordernummer och skälet till returen. Vi kommer att ge dig ytterligare instruktioner om returprocessen.
 3. Återbetalningar behandlas inom 14 dagar efter att vi mottagit de returnerade varorna. Eventuella fraktkostnader återbetalas inte om inte returen beror på fel från vår sida.

Kundtjänst:

 1. Om du har några frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar så snabbt som möjligt.
 2. Du kan nå oss via e-post på info@fsagymwear.se eller via kontaktformuläret på vår webbplats.

Genom att använda vår webbplats och genomföra köp hos oss accepterar du dessa köpvillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor utan förvarning. Det är ditt ansvar att regelbundet granska köpvillkoren för eventuella ändringar.


Senast uppdaterad 27/2 2024