Fri frakt över 1000:- inom Sverige

Välj det bästa leveransalternativet för din order. Vi jobbar så snabbt vi kan mer att få iväg din order samma dag eller dagen efter.

  • Post Nord 59:-

    Post Nord Levererar ditt paket inom 2-4 vardagar till ditt närmaste postombud. Spåra ditt paket enkelt och smidigt genom att ladda ner deras app.

  • Early Bird 39:-

    Levererar till din postlåda. Om paketet inte går ner i postlåda eller brevinkast lämnas de bredvid. Läs med om deras leveranser på earlybird.se

  • DHL Service Point 39:-

    DHL levererar paket till hela Sverige och Europa med en leveranstid på 1-3 dagar. DHL levererar ditt paket till närmaste service point. Spåra ditt paket genom att ladda ner DHL appen.

Leveransvillkor

Upphämtning sker måndag-fredag helgfria dagar. Så fort du lagt en order kommer ett bekräftelse mejl till din e-postadress om att vi mottagit din order. När vi bekräftat din order får du ett mejl på ett kvitto. När ditt paket kommit till närmsta utlämningsställe får du ett sms eller mejl.
Om du har några frågor om din order kontakta oss så snabbt som möjligt. En kan ej korrigeras i efterhand.

FSA Gymwear reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på sajten, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar eller felaktig information angående om en vara finns i lager.

TRANSPORTDEFEKTER OCH REKLAMATIONER:
Om din order är försvunnen med posten eller fått fraktskada. Kontakta oss på info@fsagymwear.se med ditt ordernummer och bifoga en bild med en förklaring vad som hänt så kommer vi hjälpa dig. Vi kommer då skicka ut en ny fraktsedel för en eventuell retur och ersättning med en ny produkt.

Vi ersätter inte en använd produkt eller någon produkt som inte finns i vår webbshop. Har du handlat hos en av våra återförsäljare ber vi dig kontakta dem.

EJ UPPHÄMTAD ORDER:
Om du inte hämtar ut ditt paket hos ditt ombud kommer vi ta ut en administrationsavgift på 250 kr.

LEVERANSFÖRSENING:

Det kan hända att leveranstiderna förlängs om förutseda händelser sker på vägen. VIssa delar av norra Sverige eller Gotland kan leda till en fördröjning. Vi rekomenderat att ladda ner appen "Mina paket" när du enkelt kan spåra dina paket med ditt spårningsnummer.